Akció!

Lunae Equester: Holdlovagok

2299 Ft 1800 Ft

A megadott ár 5% áfát tartalmaz.

10 készleten

Leírás

Lunae Equester: Holdlovagok

Rövid ismertető a könyvről:

Kezdetben vala a Fény, és a Fény vonzotta a Sötétséget” – Egy alternatív világ Birodalmában játszódik a történet, melynek főszereplői a címben feltüntetett Holdlovagok.

Ők az Eleutoni Birodalom őrzői, a Hold Istennő lovagjai. Egy Rend, melynek tagjai nemcsak a kardot forgatják kitűnően, hanem tudásukban is szinte utolérhetetlenek.

Tudásuk alapja a mágia, melyet hosszú tanulás és sok-sok meditáció útján sajátítottak el ők. Egyfajta elit alakulat, mely háborúban az országot védi, békében pedig a tudást gyarapítja. Az egyszerű emberek szemében ők szinte Istenekké váltak az évszázadok folyamán… Pedig ők is csak halandó emberek. És néha egyáltalán nem biztos, hogy oly tökéletesek.

Fény és sötétség harca zajlik a színfalak mögött – majd előtt – ahol a Holdlovagok a Fény harcosai, szinte legyőzhetetlenek. Ám eljön a nap, mikor őket is elárulják…

További információk

Tömeg 0.28 kg


Exkluzív termékek

Special category of products

A Könyv-Tár oldalam Neked készült. Csatlakozz hozzám! Könyv-Tár szolgáltatás - Regisztrációs termék megrendelése A Könyv-Tár oldalam egy új induló oldal, a termékek folyamatosan kerülnek feltöltésre. Elrejtés