Minőségi könyvek vásárlása és kölcsönzése

A Könyv-Tár oldalamon a Katiötletek Nyomdai Ötletgyárban készült könyveket vásárolhatjátok meg vagy kölcsönözhetitek ki.

Érdemes elolvasni a szerzőink bemutatkozását és figyelni a hozzájuk kapcsolódó aktuális híreket is.

A Köny-Tár-ba a Te könyved is bekerülhet, ha megrendeled a könyvtár szolgáltatásomat a nyomdai katalógus oldalamon.

A webáruházban mindig látod az aktuális készletet a könyvekből, megrendelésnél bejelölheted, hogy mikorra kéred küldeni és választhatsz a szállítási módokból is.

A könyvbe “beleolvashatsz, vagyis a könyv egy részletét az Olvass bele terméktípusnál megadott áron letöltheted és így beleolvashatsz. Ezután könnyebb lesz eldöntened, hogy szeretnéd-e a könyvet megvásárolni.

Fontos! Mentsd el magadnak az Olvass bele! termék rendelés számát, ebből készül a saját kuponod, melyet beválthatsz a nyomtatott könyv vásárlásánál.

A kupon értéke = a részlet vásárlás értéke.

Az oldalamon könyv kölcsönzésre is van mód. A könyv kölcsönzésért napidíjat szükséges fizetned. A kölcsönzési szolgáltatás megrendelése után tudod személyesen átvenni a könyvet. Egyelőre Szegeden van erre lehetőséged, de hamarosan több városban is elérhetővé teszem ezt a könyv kölcsönzési formát.

Fontos! Mentsd el magadnak a kölcsönzött termék rendelés számát, ebből készül a saját kuponod, melyet beválthatsz a nyomtatott könyv vásárlásánál.

A kupon értéke = a kölcsönzés értéke.

A Könyv-Tár oldalam Neked készült. Csatlakozz hozzám! Könyv-Tár szolgáltatás - Regisztrációs termék megrendelése A Könyv-Tár oldalam egy új induló oldal, a termékek folyamatosan kerülnek feltöltésre. Elrejtés