Blog

Tartalmas bejegyzések, érdekességek, hírek a Könyv-Tár könyveiről és szerzőiről

Szabó Ágnes: ÚjraÍrva a befejezetlen mondatainkért című könyve már megvásárolható a Könyv-Tár oldalamon

Szeretnél a szerzőről többet tudni? Szeretnél a könyvbe beleolvasni? Szeretnéd tudni, hogyan készült? Online interjú Szabó Ágnessel, az ÚjraÍrva a befejezetlen mondatainkért című könyv szerzőjével. Kattints ide! A könyv itt megvásárolható: kattints ide! A szerző további művei: kattints ide!

Olvasd tovább...

Holdlovagok című könyvről beszélgetés a szerzővel a CivilRádióban

Holdlovagok című könyvről beszélgetés a szerzővel a CivilRádióban. Érdemes meghallgatni. 1:40 percnél kezdődik az online interjú Papp Jánossal.   A Múzeumok civilben műsorhoz hogyan kapcsolódik a Holdlovagok című könyv? Tudtad,  hogy a szerző is múzeumban dolgozott? Tudtad, hogy a szerző történésznek tanult? Vajon kitalált vagy valós történetet dolgoz fel a könyv? Miért nem történelmi regény […]

Olvasd tovább...

Fürész-Mayernik Melinda: Angol kalauz a mondókák világába című könyve már megvásárolható a Könyv-Tár oldalamon

Szeretnél a szerzőről többet tudni? Szeretnél a könyvbe beleolvasni? Szeretnéd tudni, hogyan készült? Online interjú Fürész-Mayernik Melindával, az Angol kalauz a mondókák világába című könyv szerzőjével. Kattints ide! A könyv itt megvásárolható: kattints ide! A szerző további művei: kattints ide!

Olvasd tovább...

Lunae Equester: Holdlovagok című könyve már megvásárolható a Könyv-Tár oldalamon

Szeretnél a szerzőről többet tudni? Szeretnél a könyvbe beleolvasni? Szeretnéd tudni, hogyan készült? Online interjú Papp Jánossal, a Lunae Equester: Holdlovagok című könyv szerzőjével. Kattints ide! A könyv itt megvásárolható: kattints ide! A szerző további művei: kattints ide!

Olvasd tovább...

A Könyv-Tár oldalam Neked készült. Csatlakozz hozzám! Könyv-Tár szolgáltatás - Regisztrációs termék megrendelése A Könyv-Tár oldalam egy új induló oldal, a termékek folyamatosan kerülnek feltöltésre. Elrejtés